Περιορισμένη άδεια

Το apostolidis-shoes.gr, υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που τίθενται στο παρόν και όλους τους εφαρμοστέους νόμους και κανονισμούς, σας χορηγεί ένα μη αποκλειστικό, αμεταβίβαστο, προσωπικό, περιορισμένο δικαίωμα πρόσβασης, χρήσης και παρουσίασης αυτής της ιστοσελίδας και των περιεχομένων στοιχείων της. Αυτή η άδεια δεν αποτελεί μεταβίβαση τίτλου στην ιστοσελίδα και στα στοιχεία της και υπόκειται στους ακόλουθους περιορισμούς: (1) πρέπει να διατηρείτε σε όλα τα αντίγραφα της ιστοσελίδας και των στοιχείων της, όλες τις επισημειώσεις που αφορούν πνευματικά δικαιώματα και άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα και (2) δεν μπορείτε να τροποποιήσετε την ιστοσελίδα και τα στοιχεία της με κανένα τρόπο ή να αναπαράγετε ή να παρουσιάσετε δημοσίως, ή να διανείμετε ή με άλλο τρόπο να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα και τα στοιχεία της για οποιοδήποτε δημόσιο ή 

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

 

-Με αντικαταβολή

H εξόφληση της παραγγελίας γίνεται ταυτόχρονα με την παραλαβή της. Το κόστος της αντικαταβολής ανέρχεται στα 1.50€  για παραγγελία κάτω των 150€ . Για παραγγελία  άνω των 150€ η αντικαταβολή είναι δωρεάν. 

-Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας.

*Στη περίπτωση που η κατάθεση γίνει από διαφορετική τράπεζα τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη.

*Η κατάθεση θα πρέπει να ολοκληρωθεί σε διάστημα 3  εργάσιμων ημερών από την καταχώρηση της παραγγελία σας.

*Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας αποστείλετε e-mail δίνοντας μας τον κωδικό της παραγγελίας σας. Η παραγγελία σας θα αποσταλεί μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας.

-Παραλαβή και Πληρωμή της παραγγελία σας  στο καταστήματα μας

 

 

 

 ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι αποστολές γίνονται με την εταιρία courier ACS και τα ΕΛΤΑ courier. Το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 3€ με τα ΕΛΤΑ COURIER και 4,5€ με την ACS COURIER, για παραγγελίες κάτω των 55€ και δωρεάν  για παραγγελίες άνω των 55 €.

Παράδοση μπορεί να γίνει και από το φυσικά μας κατάστημα.

Σημείωση 1: Εάν επιθυμείτε το προϊόν να σταλεί σε διαφορετική διεύθυνση από αυτήν που καταχωρίσατε για τα προσωπικά σας στοιχεία, έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε διαφορετική διεύθυνση παραλήπτη στο σύστημα καταχώρισης παραγγελίας.

 Σημείωση 2: Για να μην υπάρξει επιπλέον χρέωση στις παραγγελίες στις δυσπρόσιτες περιοχές, η παραγγελία θα αποστέλλεται στο υποκατάστημα της περιοχής και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, ο πελάτης θα πηγαίνει να παραλαμβάνει την παραγγελία του. 

Σημείωση 3:Παρακαλούμε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας έγκαιρα μετά την ειδοποίηση  της courier. 

*Η κάθε επιστροφή επιβαρύνει το κατάστημα μας. Σε περίπτωση επανά- αποστολής ο πελάτης επιβαρύνεται με το ποσό των 6€.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται αυθημερόν και παραδίδονται συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες (εκτός νησιών και δυσπρόσιτων περιοχών). Εφόσον τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα και συγκεντρώνονται από το δίκτυό μας, η αποστολή μπορεί να πραγματοποιηθεί με μια καθυστέρηση 1-2 ημερών επιπλέον (κυρίως σε περιόδους εκπτώσεων, τέλος σεζόν ή εορτών).

Παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός από αργίες). Παραγγελίες που τοποθετούνται στο σύστημα Σάββατο από τις 12.00 και μετά, θα περάσουν τα στάδιο έγκρισης, προετοιμασίας και αποστολής τη Δευτέρα.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 10 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του και μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί.  Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 26660-22035 και να μας ενημερώσετε για το είδος της αλλαγής που θα θέλατε να κάνετε  και το νέο προϊόν θα σας αποσταλλεί στη διεύθυνση που μας έχετε .Η διαδικασία αλλαγής γίνεται χέρι με χέρι. Κόστος 5€ τα οποία πληρώνεται στον courier κατά την διαδικασία αλλαγής . 

Σημειώνεται ότι το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία διαφορετικά η αλλαγή/επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή! Αν για οποιοδήποτε λόγω η εξωτερική σακούλα συσκευασίας έχει χαθεί,θα πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιήσετε κάποια άλλη σακούλα της επιλογής σας,έτσι ώστε να προστατεύεται επαρκώς η εσωτερική συσκευασία και να μην είναι δυνατό να κολληθούν σε αυτή σημάνσεις από την εταιρία Courier. Όλα τα υποδήματα πρέπει να δοκιμάζονται σε τάπητα για την αποφυγή φθορών. Επίσης το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παρελκόμενα (απόδειξη/τιμολόγιο-ετικέτα-αυτοκόλλητο κωδικού) που λάβατε με την παραλαβή του.

Σε περίπτωση κατά την οποία το προϊόν που παραλάβατε είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε ή είναι ελαττωματικό τότε τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν αποκλειστικά το κατάστημα μας .

 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

 

Μετά την παραλαβή των παπουτσιών μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα σας για υπαναχώρηση, εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Στην σπάνια περίπτωση που δεν βρήκατε κάτι άλλο για να το αλλάξετε, ή κατά την αλλαγή δεν βρήκατε το νούμερο και το χρώμα που επιθυμούσατε, έχετε την δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων σας, η οποία πραγματοποιείτε βάσει κάποιον προϋποθέσεων. Ο πελάτης επιβαρύνεται μόνο με τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος, τα οποία ανέρχονται στα 5 ευρώ ,τα οποία αφαιρούνται από το ποσό του προϊόντος που αγόρασε, και το προϊόν θα αποστέλλεται πίσω με την εταιρεία courier ,με την οποία στάλθηκε η παραγγελία(ACS ή ΕΛΤΑ courier). Η διαδικασία επιστροφής χρημάτων πραγματοποιείται σε διάστημα 4-7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία επιστροφής του προϊόντος στην έδρα μας.

 Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκονται μέσα στην αρχική τους συσκευασία, διαφορετικά η αλλαγή/επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή!Αν για οποιοδήποτε λόγω η εξωτερική σακούλα συσκευασίας έχει χαθεί,θα πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιήσετε κάποια άλλη σακούλα της επιλογής σας,έτσι ώστε να προστατεύεται επαρκώς η εσωτερική συσκευασία και να μην είναι δυνατό να κολληθούν σε αυτή σημάνσεις από την εταιρία Courier.

Επίσης το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παρελκόμενα(απόδειξη/τιμολόγιο-ετικέτα-αυτοκόλλητο κωδικού) που λάβατε με την παραλαβή του.