Οι αποστολές γίνονται με την εταιρία courier ACS. Το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 3 €  για παραγγελίες κάτω των 55€ και δωρεάν για παραγγελίες άνω των 55€.

Παράδοση μπορεί να γίνει και από το φυσικά μας κατάστημα.

Σημείωση 1:Εάν επιθυμείτε το προϊόν να σταλεί σε διαφορετική διεύθυνση από αυτήν που καταχωρίσατε για τα προσωπικά σας στοιχεία, έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε διαφορετική διεύθυνση παραλήπτη στο σύστημα καταχώρισης παραγγελίας.

Σημείωση 2: Για να μην υπάρξει επιπλέον χρέωση στις παραγγελίες στις δυσπρόσιτες περιοχές, η παραγγελία θα αποστέλλεται στο υποκατάστημα της περιοχής και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, ο πελάτης θα πηγαίνει να παραλαμβάνει την παραγγελία του. 

Σημείωση 3:Παρακαλούμε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας έγκαιρα μετά την ειδοποίηση  της courier. 

*Η κάθε επιστροφή επιβαρύνει το καταστημα μας. Σε περίπτωση επανα αποστολής ο πελάτης επιβαρύνεται με το ποσό των 3€.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται αυθημερόν και παραδίδονται συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες (εκτός νησιών και δυσπρόσιτων περιοχών). Εφόσον τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα και συγκεντρώνονται από το δίκτυό μας, η αποστολή μπορεί να πραγματοποιηθεί με μια καθυστέρηση 1-2 ημερών επιπλέον (κυρίως σε περιόδους εκπτώσεων, τέλος σεζόν ή εορτών).

Παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός από αργίες). Παραγγελίες που τοποθετούνται στο σύστημα Σάββατο από τις 12.00 και μετά, θα περάσουν τα στάδιο έγκρισης, προετοιμασίας και αποστολής τη Δευτέρα.