Οι αποστολές γίνονται με την εταιρία courier ACS και τα ΕΛΤΑ courier. Το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 3€ με τα ΕΛΤΑ courier και 4,5€ με την ACS COURIER , για παραγγελίες κάτω των 55€ και δωρεάν για παραγγελίες άνω των 55€.

Παράδοση μπορεί να γίνει και από το φυσικά μας κατάστημα.

Σημείωση 1:Εάν επιθυμείτε το προϊόν να σταλεί σε διαφορετική διεύθυνση από αυτήν που καταχωρίσατε για τα προσωπικά σας στοιχεία, έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε διαφορετική διεύθυνση παραλήπτη στο σύστημα καταχώρισης παραγγελίας.

Σημείωση 2: Για να μην υπάρξει επιπλέον χρέωση στις παραγγελίες στις δυσπρόσιτες περιοχές, η παραγγελία θα αποστέλλεται στο υποκατάστημα της περιοχής και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, ο πελάτης θα πηγαίνει να παραλαμβάνει την παραγγελία του. 

Σημείωση 3:Παρακαλούμε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας έγκαιρα μετά την ειδοποίηση  της courier. 

Σημείωση 4:Σε περιοχές που δε υπάρχουν ΕΛΤΑ courier , η παραγγελία θα αποστέλλεται και θα παραλαμβάνεται στο ταχυδρομείο.

*Η κάθε επιστροφή επιβαρύνει το κατάστημα μας. Σε περίπτωση επανά- αποστολής ο πελάτης επιβαρύνεται με το ποσό των 4€.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται αυθημερόν και παραδίδονται συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες (εκτός νησιών και δυσπρόσιτων περιοχών). Εφόσον τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα και συγκεντρώνονται από το δίκτυό μας, η αποστολή μπορεί να πραγματοποιηθεί με μια καθυστέρηση 1-2 ημερών επιπλέον (κυρίως σε περιόδους εκπτώσεων, τέλος σεζόν ή εορτών).

Παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός από αργίες). Παραγγελίες που τοποθετούνται στο σύστημα Σάββατο από τις 12.00 και μετά, θα περάσουν τα στάδιο έγκρισης, προετοιμασίας και αποστολής τη Δευτέρα.